Studiedag Het Driespan en Saltho Onderwijs

11-05-2016
Onder het motto ‘Yes is More’ hebben zowel Het Driespan als Saltho Onderwijs een groots opgezette studiedag georganiseerd.
Studiedag Het Driespan en Saltho Onderwijs

Op woensdag 23 september volgden de medewerkers van beide onderwijsinstellingen een vergelijkbaar programma, met een plenair gedeelte én een dagdeel bestaande uit workshops.

Tijdens de plenaire gedeeltes sneden inspirerende sprekers vragen aan als: hoe kun je problemen of uitdagingen op een andere, creatieve manier benaderen? Wat zijn de actuele ontwikkelingen op ICT-gebied binnen een schoolse omgeving? En hoe ga je om met leerlingen die hooggevoelig of hoogbegaafd zijn? Stuk voor stuk onderwerpen die als zeer leerzaam werden ervaren.

Gedurende het andere dagdeel konden medewerkers deelnemen aan uiteenlopende workshops: van hoe je eigen houding en kleding overkomt op leerlingen tot hoe je effectiever kunt communiceren met collega’s. Veel van deze workshops werden georganiseerd door medewerkers zelf. Het is mooi om te zien dat er veel expertise binnen de onderwijsinstellingen aanwezig is en dat men deze ook graag wil delen. De studiedagen zijn door vrijwel alle medewerkers van Het Driespan en Saltho Onderwijs als zeer positief beoordeeld. Een resultaat om trots op te zijn!

Klik hier voor een sfeerimpressie van de studiedag ‘Yes is More’ op YouTube!

Deel deze pagina op